αρχείο λήψηςΧαιρετώ τους απανταχού φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και παρόλο που στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά παιχνίδια το πρόγραμμα σήμερα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα για αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με πρωταθλήματα που δεν το συνηθίζω.

Θα ξεκινήσω από την Αλγερία εκεί όπου ξεχώρισα κάποια σημεία. Πλήρη αγωνιστική δράση έχουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα το οποίο βρίσκεται τρις στροφές πριν το τέλος. Πρώτο σημείο που θα κρατήσω είναι η βολική ισοπαλία στην αναμέτρηση Χουσείν Ντέι- Οράν(3,00). Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει καμία από τις δύο ομάδες. Επόμενη στάση θα κάνω στην αναμέτρηση Αλγέρ- Κονσταντίν όπου θα ασχοληθώ με τον άσσο(1,80). Οι γηπεδούχοι είναι οι κυπελλούχοι Αλγερίας παρόλα αυτά 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος δεν μπορούν να αισθάνονται άνετοι καθώς βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Κονσταντίν βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει εύκολο πρόγραμμα καθώς υποδέχεται την Χουσείν Ντέι και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την υποβιβασμένη Αρμπά. Επιπλέον η Αλγέρ στηρίζεται κυρίως στην έδρα της εκεί όπου μετράει μόλςι μία ήττα(5-7-1) ενώ από την άλλη η Κονσταντίν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας(1-5-7). Και η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων οι οποίοι μετράνε 7-7-3. Επιλογές από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα σε σαφώς χαμηλότερες τιμές τα διπλά των Καμπιλιέ(1,50) και Σετίφ(1,57), δύο ομάδες που βρίσκονται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και φιλοξενούνται από τις Οράν και Άρμπα αντίστοιχα, ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί και δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Τέλος στην 2η κατηγορία της Αυστρίας έχουμε ντέρμπι κορυφής εκεί όπου η πρώτη στη βαθμολογία Σεν Πόλτεν υποδέχεται την δεύτερη Λίντσερ και θα ασχοληθώ με τον άσσο ο οποίος για ένα περίεργο λόγο βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ(3,10). Η Σεν Πόλτεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 7 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή μετρώντας ρεκόρ 10-2-4 και με αυτά τα στατιστικά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

SHARE
Previous articleEuroleague F4 Φενέρ για τελικό
Το άρθρο δημοσιεύθηκε απο τον χρήστη:  Τάσος Μπεκιαρίδης

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY